Просмотров: 337

Сохрани моих родных от зла — молитва «Умиление» перед иконой Божьей Матери

Семьям, где подрастают девочки желательно иметь у себя дома эту икону,- она способствует сохранению внутренней чистоты и целомудрия, помогает избежать многих соблазнов.

О, Пресвятая Госпоже Владычице, Богородице Дево! Приими недостойныя молитвы наша, сохрани нас от наветов злых человек и от напрасныя смерти, подаждь нам прежде и радость в печали место даруй. И избави нас, о Госпоже Владычице Богородице, от всякаго зла, и сподоби нас, грешных рабов твоих, одесную стати во втором пришествии Сына Твоего, Христа Бога нашего, и наследники нас быти сподоби Царствия Небеснаго и жизни вечныя со всеми святыми в безконечныя веки. Аминь.

Молитва Умиление исцеляет болезни.

Елеем от лампады, висящей у иконы Умиление, св Серафим Саровский мазал тяжелобольных, и они исцелялись.

Чудотворная молитва и икона «Умиление» являла и продолжает являть чудеса. Милосердная и сострадательная Божия Матерь помогает вылечиться от самых разных болезней души и тела. Искренние молитвы у иконы  Умиление  способствуют обретению душевной гармонии, помогают тем, кто не может зачать ребенка, врачует она и душевные страдания, избавляет от мрачных мыслей, беременные женщины просят у нее помощи в родах.

Семьям, где подрастают девочки желательно иметь у себя дома эту икону,- она способствует сохранению внутренней чистоты и целомудрия, помогает избежать многих соблазнов. Сильные молитвы перед образом иконы Умиление помогут преодолеть трудности подросткового возраста. Ее просят о святом покровительстве, заступничестве  и даровании покорности воли Божьей.

Молитва Умиление

Приими, всеблагомощная, Пречистая Госпоже, Владычице Богородительнице, сия честныя дары, Тебе единей прикладныя, от нас, недостойных рабов Твоих: от всех родов избранная, всех тварей небесных и земных высшая явльшаяся, понеже бо Тебе ради бысть Господь Сил с нами, и Тобою Сына Божия познахом и сподобихомся святаго Тела Его и пречистыя Крове Его; темже блаженна еси в родех родов, Богоблаженная, херувимов светлейши и серафимов честнейши сущая. И ныне, всепетая Пресвятая Богородице, не престай молящися о нас, недостойных рабех Твоих, еже избавитися нам от всякаго совета лукаваго и всякаго обстояния и сохранитися нам неврежденным от всякаго ядовитаго прилога диавольскаго; но даже до конца молитвами Твоими неосужденных нас соблюди, яко да Твоим заступлением и помощию спасаеми, славу, хвалу, благодарение и поклонение за вся в Троице единому Богу и всех Создателю возсылаем, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Источник